Tiistai, Maaliskuu 26, 2019, 08:16 | Ei kommentteja »

Supersuosittu SP luxeoil ei ole turhaan hypetetty tuotesarja.

Kyseinen sarja sisältää kaikki hiuksenhoitoon tarvittavat tuotteet: shampoo, pikahoitoaine, tehohoito sekä hiuksiin jätettävä öljy.

Nimi "luxe" on hyvinkin osuva kuvaus tuotesarjalle, sillä tuotteissa oleva ihanan raikas ja makea tuoksu tuo arkeesi pientä luksusta. Tätä sarjaa töissä käyttäessäni kuulee asiakkaiden usein kysyvän mikä tuoksuu näin ihanalle.

Tässä pieni tietopankki luxeoil-sarjan tuotteista:

 


WELLA SP LUXE OIL RECONSTRUCTIVE ELIXIR

Hiuksiin jätettävä öljy.
Kaikki luxeoil tuotteet on kehitelty pohjoismaalaiselle hiuslaadulle.
Reconstructive elixir on hoitava hiusöljy, joka on rakennepaikkaava sekä jälleenrakentava.
Tuotetta voi käyttää aina pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin n. 1-4
painallusta. (riippuen hiuksen pituudesta ja laadusta)
Öljyssä on lämpösuoja, joten se toimii loistavasti föönauksen
pohjatuotteena.

Öljyn sisältää kolmea eri öljyä.

- Arganöljyä, joka pehmentää ja ravitsee, valmistelee hiukset ennen käsittelyä. (tämä kyseinen öljy on erittäin suosittu raaka-aine hiusöljyissä)

- Jojobaöljyä, suojaa ja kosteuttaa shampoopesun jälkeen.


- Manteliöljyä, antaa kiiltoa ja siloittaa hiusta sekä hoitaa hiusta.

 

WELLA SP LUXEOIL KERATIN PROTECT SHAMPOO

Geelimäinen shampoo on hellävaraisesti pesevä ja kehitelty
pohjoismaalaiselle hiuslaadulle.
Shampoo on kehitelty niin, että käytät sen kanssa rakennekorjaavaa luxoil pikahoitoainetta tai maskia.Tuote poistaa hiuksista epäpuhtaudet ja rasvaisuuden.
Kaikki luxeoil sarjan tuotteet sisältää saman ihanan tuoksun ja
myöskin shampoo sisältää kolmea eri öljyä, jotka mainitsin jo ylempänä.

Argan-öljy siloittaa ja vahvistaa hiusta. Sen ansiosta hius on
siloinen mutta ei kuitenkaan ns. "liian lättänä."

Shampoo sekä hoitoaineet hoitaa hiuksen keratiinia, jonka ansiosta hius tuntuu kuin sitä ei olisi käsitelty. Loistava tuote siis esim. blondatuille hiuksille, jotka usein ovat kiillottomia ja karheita.

( Hiusten, ja myös kynsien, pääainesosa on keratiini, joka on hyvin elastinen proteiini.
Hiuksen pintakerros muodostaa hiuksen uloimman kerroksen. Hius muodostuu yhdestä kerroksesta suomumaisia, limittäisiä
keratinosyyttejä. Tämän uloimman kerroksen kunto kertoo hiuksen terveystilanteen. Jos hiusta on paljon käsitelty se on karhea ja kiilloton, jolloinka hiuksen pintakerros on vaurioitunut. Taas kuin käsittelemättömässä hiuksessa usein hius on kiiltävä ja siloinen, juurikin tätä tunnetta haetaan SP luxeioil sarjalla. )

 

WELLA SP LUXEOIL KERATIN CONDITIONING sekä WELLA SP LUXEOIL KERATIN RESTORE MASK

Pikahoitoaine sekä tehoito tekee hyvin pitkälti samaa kuin shampoo, eli hoitaa hiuksen keratiinia. Tuotteet pehmentää hiusta, jonka ansiosta esim. luonnon kiharaa tai paksua hiusta on helpompi käsitellä sekä laittaa.
Tuotteet sopii loistavasti päivittäiseen käyttöön.

 

Ihana Pinja sai luxe tuotteet testaukseen, lue lisää Pinjan blogista:

https://www.pinjakk.com/2019/01/new-year-fresher-hair.html


Sunnuntai, Kesäkuu 3, 2018, 12:52 | Ei kommentteja »

Tarjoamme kesä- ja heinäkuun ajan kulmien värjäykset ja muotoilun ja /tai SP-tehohoidon puoleen hintaan muun palvelun yhteydessä! 

Ihanaa kesää kaikille!

 


Maanantai, Huhtikuu 9, 2018, 19:28 | Ei kommentteja »

Wellan illumina color sarjasta saadaan tehtyä nopeita freesauksia kevyillä hapetteilla. 

 

Kaipaa hiuksesi sitten taittoa pois keltaisuudesta tai lämmin ruusukultasi lisää kuparisuutta, hoituu mm. ne molemmat näppärästi illumina glossing-kiiltosävytyksellä. Kiiltosävytyksessä on kyse nopeasta värin freesauksesta. Peittokyky ei ole 100% koska väri on verrattavissa kevytväriin, eli väri myös haalistuu samanlailla pesujen myötä. Värimassaan laitetaan yksi osa SP color save hoitoainetta, joka antaa hiuksille lisäkiiltoa sekä jättää hiukset ihanan sileäksi käsittelyn jälkeen.

Lopputulos kuultaa kauniisti läpi ja sävy nimenomaa välttelee värikypärä ilmettä. 

 

Erityisesti vaaleitten hiusten sävytykseen toimiva glossing-kiiltosävytys tekee huksista selkeästi sileämmät ja kiiltävämmät. 

Kiiltosävytyksen voi laittaa:

- värin yhteydessä (tyvivärin kaverina loistava freesaus latvalle samalla)

- raitojen yhteydessä ( halusit sitten kylmempää tai lämpimämpää sävyä hiuksiisi)

- leikkauksen yhteydessä 

Sävytyksen voi laittaa vaikka sinulla olisi oma väri. Etenkin kesällä aurinko vaalentaa huomattavasti hiusta ja usein hieman kellertäväksi, glossingin voi siis tehdä myös tasoittamaan omaa väriä/ korostomaan omaa hiusväriäsi.

Myös vanhat raidat saadaan näyttämään esimerkikse leikkauksen yhteydessä kuin uudelta väriltä. Seuraavassa kuvassa oltiin tekemässä vain tyvi mutta päätettiin myös hieman sävyttää vanhoja raitoja illumina sävyllä, jotta latvasta saataisiin tasaisempi ja kiiltävä:

Sävytys on todella nopea tehdä, vaikutusaika on n.15 minuuttia.
Illumina kiiltosävytys sopii kaikille tummuusasteille ja sillä saa taitettua ja tasattua siis kaikki sävyt. Suurena plussana myös mainittakoon vielä tyvikasvu ja sen jatkuva piilottaminen, koska illumina glossing sävyt ovat kauniin läpikuultavia ei tyvikasvusi näy läheskään yhtä selkeästi versus kestoväreillä tehdyt värit. Sävy haalistuu kauniisti ja sulautuu omaan väriisi, jolloin tyvikasvu ei näy selkeästi. Erinomainen myös siis sinulle, jolla kampaamokäynti helposti venyy 3-6 kuukautta.

Nettiajanvarauksestamme pystyt varaamaan leikkauksen yhteydessä Wella glossing-kiiltosävytyksen, mutta halutessasi sen värjäyksen/raitojen yhteydessä ei siihen tarvitse erikseen varata aikaa. 

Sävytyksen hinta palvelun yhteydessä on alk. 19 e. (riippuen hiuksen mitasta) 

Jos et ole testannut vielä, nyt se kannattaa tehdä!

Edullinen sekä helppo tapa uudistaa lookkiasi!


Sunnuntai, Huhtikuu 8, 2018, 15:27 | Ei kommentteja »

Sens Balayage lanseerattiin I Love Me -messuilla Helsingissä lokakuussa 2017. Tuotesarjassa on kaksi tuotetta, shampoo ja hoitoaine. (500ml) Kesäksi sens perheeseen saapuu myös pienemmät pullot, jotka kulkevat näppärästi reissussa mukana.

Tuotteita voi käyttää päivittäisessä pesussa, mutta shampoon tuuheuttavan ominaisuuden ansiosta hiuksia ei välttämättä tarvitse enään pestä päivittäin.

Balayage tuotteet on suunniteltu erityisesti sellaisille hiuksille joissa on käytetty väri- ja vaalennuskäsittelyitä.

Tuotteet on suunnitellut kampaamoalan nuori ammattilainen, Amanda Lehtinen ja ne valmistaa suomalainen Transmeri Oy. Ylpeänä tarjoamme siis kotimaista tuotesarjaa teille!

 

Sens Balayage Shampoo on kosteuttavaksi tuotteeksi huomattavan pesevä. Tuote poistaa tehokkaasti talin ja muun kertyneen lian hiuspohjasta. Se on tuuheuttava, jättää hiukset napakan tuntuiseksi, mutta ei kuitenkaan kuluta väriä pois.

Vaikuttavat ainesosat shampoossa ovat betaiini ja kasviperäiset proteiinit jotka kosteuttavat, vahvistavat ja tuuheuttavat.

Ylellinen tuoksu ja kristallihiput hellivät hiuksiasi samalla kun ainutlaatuinen koostumus pesee ne puhtaaksi jättäen upean kiillon. 

 

Sens Balayage Conditioner on suunniteltu jo moneen otteeseen väriä vaihtaneelle kuivalle, takkuuntuvalle ja helposti pörröisen oloiselle latvalle. Hoitoaine selvittää tehokkaasti takkuuntuvat latvat tehden niistä silkin sileät kuitenkaan latistamatta niitä.

Vaikuttavana ainesosana toimii herneproteiini joka rakennepaikkaa, kosteuttaa, selvittää ja poistaa sähköisyyttä.

Molemmat tuotteet sisältävät kristallihippuja, joiden tarkoituksena on valoa heijastavan vaikutuksen ansiosta lisätä kiiltoa hiuksessa.

 Hae omasi meiltä hintaan 27,90 e/kpl 

sens balayage

 


Sunnuntai, Maaliskuu 18, 2018, 21:10 | Ei kommentteja »

WellaPlex on kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu, jota suositellaan käytettäväksi erityisesti vaalennuksien yhteydessä suojaamaan hiusta. Sitä voidaan myös käyttää vaurioituneiden hiusten värikäsittelyiden yhteydessä sekä itsenäisenä tehohoitona.

WellaPlex perustuu Opti pH System- teknologiaan, mikä uudelleenrakentaa yksittäisten hiusten aminohappoketjuja ja -siltoja tehden niistä vahvemmat. Rakennekäsittely sisältää kolme vaihetta, joista kaksi ensimmäistä osaa suoritetaan kampaamossa ammattilaisen tekemänä.

N01 Bond Maker – uudelleenrakentaa aminohappoketjut.

N02 Bond Stabilizer vahvistaa aminohappoketjujen välisiä siltoja, palauttaa hiuksen pH:n ja vahvistaa hiuksen rakennetta.

Käsittelyn tulos ylläpidetään kotona käytettävällä N03 Hair Stabilizer -hiusnaamiolla, joka sisältää molempien liikekäyttötuotteiden aktiivisia ainesosia ja auttaa ylläpitämään hoitotulokset, vahvat ja pehmeät hiukset, seuraavaan WellaPlex-käsittelyyn asti. 

WellaPlex-käsittely soveltuu värjätyille ja värjäämättömille hiuksille. Kampaamohoidon voi yhdistää kemialliseen käsittelyyn tai toteuttaa tehohoitona kampaamossa. WellaPlex on suunniteltu toimimaan täydellisessä synergiassa Wella Professionals -hiusvärien, tuotteiden ja palveluiden kanssa.

Kenelle Wellaplex hoitoa siis voisi suositella?

- Vaaleahiuksisille. Olipa sitten kyseessä raidoitus tai vaalennusväri, wellaplex toimii parhaiten mielestäni vaalennuksissa.

– Värikäsittelyiden yhteydessä erityisesti silloin kun värjätään huonokuntoisia ja vaurioituneita hiuksia. (loistava hoito esimerkiksi ns. "puhkivaalennettuille" hiuksille)

– Katkenneille ja hauraille oman värinsä omaaville. Wellaplexin voi tehdä myös ilman värikäsittelyä, erillisenä tehohoitona vaurioituneille hiuksille

– Sinulle, joka haluat kasvattaa omia hiuksia

– Asiakkaalle, joka haluaa useita eri vaiheita vaativia värimuutoksia hiuksiin (esimerkiksi tummasta vaaleaksi)

Seuraavissa kuvissa testailimme ensimmäistä kertaa wellaplexiä värin yhteydessä vaalennettuihin, luonnonkarheisiin hiuksiin. Hius tuntuu sileältä mutta myös vahvemmalta. Hoito antaa ihanan kiillon mutta silti rakennetta on heti huomattavasti hiuksessa enemmän.

wellaplex1

wellaplex2

Nyt meiltä wellaplex-hoito hintaan 36 e.

Sekä N03 Hair Stabilizer -hiusnaamio kotiin 29,90 e

 


(c) Kamp32 2018, All Rights Reserved
252659
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän