Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Malminkatu 32

Helsinki 00100
Puh. 040-712 2267Puh. 040-712 2267

 

Uutta kamp32:ssa 

MARRASKUUS 2017:

Sens on saapunut meille!
Sarjaan kuuluu shampoo ja hoitoaine, pakkauksilla on kokoa jopa 500ml mutta hinta vain 27,90 e/kpl.
Lue lisää meidän facebookista. Sens on saapunut meille! Sarjaan kuuluu shampoo ja hoitoaine, pakkauksilla on kokoa jopa 500ml mutta hinta vain 27,90 e/kpl. Lue lisää meidän facebookista.

SYYSKUU 2017:   

Nyt meiltä saa myös wellaplex-hoidon!
Lue meidän facebookista tai instagramista lisää. :)Nyt meiltä saa myös wellaplex-hoidon! Lue meidän facebookista tai instagramista lisää. :)

LOKAKUU 2016:

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja se tarkoittaa meillä hurjia tarjouksia! Wellan SP luxebox nyt meiltä hintaan 54 e.Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja se tarkoittaa meillä hurjia tarjouksia! Wellan SP luxebox nyt meiltä hintaan 54 e.

 

 

KESÄKUU 2016:

Kesän ajan valikoimastamme löytyy SP:n SUN sarja. 
Sarjasta löytyy:
-shampoo
-pikahoitoaine
-jätettävä hoitosuihke jossa UV-suojaKesän ajan valikoimastamme löytyy SP:n SUN sarja. Sarjasta löytyy: -shampoo -pikahoitoaine -jätettävä hoitosuihke jossa UV-suoja

Meille saapui wellan uusi ihana chroma elixir hiusöljy. 
Tämä silottava ja ravitseva öljy korostaa hiustesi väriä ja antaa loisteliaan kiillon!  Tämä on kesän must have-tuote. Hinta 31,50 €
Meille saapui wellan uusi ihana chroma elixir hiusöljy. Tämä silottava ja ravitseva öljy korostaa hiustesi väriä ja antaa loisteliaan kiillon! Tämä on kesän must have-tuote. Hinta 31,50 €

TAMMIKUU 2016:

Taidamme juhlaan kuin juhlaan kampaukset. Hääryhmät (ym. juhlaporukat) keillä olisi tarvetta kampauksille, kysyttehän kampauspaketti tarjouksia! Käy katsomassa facebook-sivuiltamme lisää kuvia kampauksista. :)Taidamme juhlaan kuin juhlaan kampaukset. Hääryhmät (ym. juhlaporukat) keillä olisi tarvetta kampauksille, kysyttehän kampauspaketti tarjouksia! Käy katsomassa facebook-sivuiltamme lisää kuvia kampauksista. :)

Cutrin sensitive hiuskiinne nyt tammi-helmikuun ajan tarjouksessa!
Lakka lähtee kotiin nyt vain 10 eurolla. (norm. 14,90)
Pullo on 300 ml ja vahvuutta löytyy kahta eri. (voimakas ja erittäin voimakas pito)
Tuote on allergialiiton hyväksymä, hajusteeton. Hae omasi meiltä! :)Cutrin sensitive hiuskiinne nyt tammi-helmikuun ajan tarjouksessa! Lakka lähtee kotiin nyt vain 10 eurolla. (norm. 14,90) Pullo on 300 ml ja vahvuutta löytyy kahta eri. (voimakas ja erittäin voimakas pito) Tuote on allergialiiton hyväksymä, hajusteeton. Hae omasi meiltä! :)

MARRASKUU 2015:

Voita lahjakortti! Facebookissa on meneillään arvonta. Käy lukemassa lisää kamp32 facebook-sivuilta! :) 
Lahjakortit arvotaan ennen joulua! Voita lahjakortti! Facebookissa on meneillään arvonta. Käy lukemassa lisää kamp32 facebook-sivuilta! :) Lahjakortit arvotaan ennen joulua!

Käy osallistumassa kamp32 facebook-sivuilla arvontaan!
Kuvan tuotteet arvotaan tykkääjien kesken MARRASKUUN lopulla!
Onnea arvontaan!:)Käy osallistumassa kamp32 facebook-sivuilla arvontaan! Kuvan tuotteet arvotaan tykkääjien kesken MARRASKUUN lopulla! Onnea arvontaan!:)

Wellan EIMI-muotoilutuotesarja on nyt marraskuun ajan tarjouksessa! 
Kaikista EIMI-tuotteista -25%.
Tuotteelle jää alennuksen jälkeen hintaa 16,40e Wellan EIMI-muotoilutuotesarja on nyt marraskuun ajan tarjouksessa! Kaikista EIMI-tuotteista -25%. Tuotteelle jää alennuksen jälkeen hintaa 16,40e

Tarjoamme syntymäpäivien kunniaksi asiakkaillemme värjäyksen yhteydessä ilmaiseksi sp-tehohoidon. Wellan system professional tehohoito sarjasta löytyy niin vaurioituneille hiuksille kuin herkälle/kuivalle hiuspohjalle maski. 
Tähän vuodenaikaan ei voi hoitaa liikaa hiuksia ja hiuspohjaa ( Tehohoito norm. 15€ ) Tämä tarjous on voimassa KOKO MARRASKUUN!Tarjoamme syntymäpäivien kunniaksi asiakkaillemme värjäyksen yhteydessä ilmaiseksi sp-tehohoidon. Wellan system professional tehohoito sarjasta löytyy niin vaurioituneille hiuksille kuin herkälle/kuivalle hiuspohjalle maski. Tähän vuodenaikaan ei voi hoitaa liikaa hiuksia ja hiuspohjaa ( Tehohoito norm. 15€ ) Tämä tarjous on voimassa KOKO MARRASKUUN!

Kamp32 täyttää tässä kuussa vuoden. Sitä juhlitaan koko marraskuu vaihtuvien tarjouksien kera. Facebook-sivuiltamme voit käydä lukemassa lisää!Kamp32 täyttää tässä kuussa vuoden. Sitä juhlitaan koko marraskuu vaihtuvien tarjouksien kera. Facebook-sivuiltamme voit käydä lukemassa lisää!

LOKAKUU 2015:

Tuotteisiin tullut lisäystä! Meidän tuotehyllystä löytyy nyt myös cutrinin herkulliset shokkivärit!(fuchsia, red, violet ja blue) Nyt kotiin hintaan 14,90Tuotteisiin tullut lisäystä! Meidän tuotehyllystä löytyy nyt myös cutrinin herkulliset shokkivärit!(fuchsia, red, violet ja blue) Nyt kotiin hintaan 14,90

Shokki- ja pastellivärit ovat nousseet kuumaksi trendiksi paitsi nuorten teinien myös aikuisemman asiakaskunnan keskuudessa. Eikä suosiolle näy loppua.

Cutrin Reflection Fireworks tarjoaa enemmän mahdollisuuksia hiusten värjäykseen. Toteuta uusi, rohkea look tai piristävä hiustyyli shokkivärillä. Voit tehostaa leikkauksen yksityiskohtia tai leikitella suuremmalla värialueella. Luo hiuksiin illuusio tulimerestä, herkuttele sinisen ja lilan yhdistelmällä, värjää pelkästään vaaleat latvat tai nosta ryhtiä pinkillä otsatukalla - vain mielikuvitus on rajana.

Intensiivinen tehosteväri sopii erilaisiin värjäystekniikoihin, ja väri säilyy hiuksissa 3-10 pesukertaa. Voimakkain ja kestävin lopputulos saavutetaan vaalennetuissa ja vaaleissa hiuksissa.Lue lisää: http://www.cutrin.fi/tuotelinjat/reflection-fireworksShokki- ja pastellivärit ovat nousseet kuumaksi trendiksi paitsi nuorten teinien myös aikuisemman asiakaskunnan keskuudessa. Eikä suosiolle näy loppua. Cutrin Reflection Fireworks tarjoaa enemmän mahdollisuuksia hiusten värjäykseen. Toteuta uusi, rohkea look tai piristävä hiustyyli shokkivärillä. Voit tehostaa leikkauksen yksityiskohtia tai leikitella suuremmalla värialueella. Luo hiuksiin illuusio tulimerestä, herkuttele sinisen ja lilan yhdistelmällä, värjää pelkästään vaaleat latvat tai nosta ryhtiä pinkillä otsatukalla - vain mielikuvitus on rajana. Intensiivinen tehosteväri sopii erilaisiin värjäystekniikoihin, ja väri säilyy hiuksissa 3-10 pesukertaa. Voimakkain ja kestävin lopputulos saavutetaan vaalennetuissa ja vaaleissa hiuksissa. Lue lisää: http://www.cutrin.fi/tuotelinjat/reflection-fireworks

Vaalennettuun pohjaan tehty väri Cutrinin fireworks shokkiväreillä. Käytettävät tuotteet: Cutrin fireworks fuchsia, cutrin fireworks violet + hoitoainettaVaalennettuun pohjaan tehty väri Cutrinin fireworks shokkiväreillä. Käytettävät tuotteet: Cutrin fireworks fuchsia, cutrin fireworks violet + hoitoainetta

Loistava tuote pitää vaalea tukka kylmän viileänä. Cutrinin silver tehohoito 14,90 nyt myös meiltä! Loistava tuote pitää vaalea tukka kylmän viileänä. Cutrinin silver tehohoito 14,90 nyt myös meiltä!

Jaa somessa